Zonnebrillen

In de zomer is een zonnebril het modeaccessoire bij uitstek. Een mooie zonnebril geeft een bijzonder accent aan je persoonlijkheid. Wij garanderen u gevarieerde collecties naar ieders smaak en beurs.

Uw ogen zijn een kostbaar bezit. Wil u op een veilige manier van de zon genieten denk dan zeker aan de beschermende rol van je zonnebril. Net zoals u uw huid beschermt tegen de zon, kan u best ook uw ogen beschermen tegen schadelijke UV stralen, scherp zonlicht en verblinding om het risico op cataract of andere complicaties te beperken. Niet alleen in de zomer, maar ook tijdens het sporten, op het water of op wintersport. En dit niet alleen voor volwassenen maar vooral voor baby’s en kinderen. Onze zonnebrillen zijn standaard voorzien van optisch zuivere glazen met volledige UV filter, en dit in alle prijsklassen. Wil je een zonnebril met hoogwaardigere kwaliteit dan kan hij voorzien worden van extra filters, coatings, contrasten en fashion kleuren, spiegeleffecten,…

Voor de brildragers onder u: in ons huisatelier kunnen de meeste zonnebrillen aangemeten worden op hun oogcorrectie, ook voor kinderen. Ook hier een waaier aan mogelijkheden modellen en glazen. Hou ook onze zomeractie “in het oog”! tijdens de actieperiode kan je een zonnebril op sterkte aanschaffen voor prijzen die u beslist niet tegen zullen vallen.

Wist je dat?

De meeste ziekenfondsen een terugbetaling voorzien bij de aankoop van een zonnebril met goede UV filter?

Indien u zich moeilijk kan verplaatsen komen wij graag tot bij u.

Wij onze eigen ZIEZOO kinderoptiek hebben?

Wij regelmatig promoties hebben?

Onze merken:

Klik door de verschillende collecties en zie de klasse en diversiteit van onze monturen. Voortreffelijke merken en ontwerpen karakteriseren het BRILLENHUIS aanbod.

Wenst u meer te weten over onze merken?

Contacteer ons