Oogzorg

Zorg voor je ogen!

De gezondheid van uw ogen, daar moet je uiterst zorgvuldig mee omgaan. Bij BRILLENHUIS is goede oogzorg een belangrijke vereiste! Wij hechten veel belang aan een nauwkeurige oogmeting met behulp van moderne apparatuur en nemen er ruim de tijd voor. Onze gediplomeerde opticiens zijn opgeleid om u een maximale oogzorg te bieden. Het is dan ook verstandig uw ogen regelmatig te laten controleren.
Bij vermoeden van een afwijking verwijzen wij u door naar een oogarts voor verder en gespecialiseerder onderzoek.
Heeft u uw bril of contactlenzen ergens anders aangekocht? Geen probleem! Bij BRILLENHUIS kan altijd terecht voor oogmetingen, controles en lensaanpassingen!

De juiste correctie

Als enigste in de streek kunnen wij uw oog met een DNEye-scanner perfect in kaart brengen en zo de kleinste afwijkingen opsporen. Op die manier kunnen we uw oogfout tot op 1/100 dioptrie corrigeren. Met moderne apparatuur worden in onze refractie-ruimte uw ogen onderzocht op brekingsfouten, en kunnen we de juiste correctie en de balanswerking tussen beide ogen testen.

De juiste oogzorg

Wij zijn tevens uitgerust om de gezondheid en de conditie van het hoornvlies, oogleden, tranenfilm en de ooglens te bekijken. Bij vermoeden van een afwijking verwijzen wij u door naar een oogarts voor een verder gespecialiseerder onderzoek. Ontdek hier oogartsen in de buurt.

De juiste lenzen

Een geslaagde contactlensaanpassing start met juiste metingen. Zo meten we de groote en de kromming van de oogbol en kijken de conditie en de gezondheid van hoornvlies en oogleden na. Een traanmeting zegt ons iets over de kwaliteit, de dikte en de hoeveelheid van de tranen.

Droge ogen

Een traanmeting geeft een beeld van de traankwaliteit, traanlaagdikte en het traanvolume. Deze zijn bepalend voor het comfortgevoel (droge ogen) en een criterium voor het kunnen dragen van contactlenzen.

Bijzondere zorgen

Mensen met bijzondere visuele klachten zoals zeer lage visus (low vision), droge ogen, visuele training, nachtblindheid, ptosis (= afhangende oogleden) verdienen bijzondere zorgen. Ook hier hebben we de kennis en ervaring in huis of werken we samen met gespecialiseerde centra waarnaar we u kunnen doorverwijzen.

Alle tijd voor U met een afspraak

Voor een oogmeting of controle van de contactlenzen kunt u het beste een afspraak maken.
Zo kunnen wij voldoende tijd voor u vrijmaken.

Oogzorg
Oogzorg
Oogzorg
Oogzorg
Oogzorg
Oogzorg

Wilt u meer weten over onze oogzorg?

Contacteer ons