Computer -en kantoorglazen

Stress-vrij zicht op je PC

Een computer- of kantoorglas is een glas dat uw ogen niet alleen op korte leesafstand, maar ook op middellange afstand corrigeert. Voor een doorsnee enkelzicht leesglas staat het beeldscherm te ver af en met een multifocaal glas wordt je vaak in een vermoeiende onnatuurlijke kijkhouding gedwongen. Door tijdig over te stappen op beeldschermglazen kan je visuele stress symptomen zoals hoofdpijn, vermoeide, branderige, rode en droge ogen, rug- en nekklachten voorkomen.

Maatwerk beeldschermglazen

Met een standaard beeldschermglas bekom je al een grote visuele verbetering.
Maatwerk beeldschermglazen zorgen voor een kwalitatiever kijkcomfort zonder overbelasting van de ogen. Deze glazen geven een extra ondersteuning daar waar het nodig is en geven uw ogen rust, comfort en een meer ontspannen zicht, tot in de kleinste details.

Antivermoeidheidsglazen:
Voor jonge beeldschermwerkers zal dit glas ondersteunend werken bij veelvuldig combineren van kortbij werk en beeldschermwerk.

Computerglazen:
Bieden een breder gezichtsveld : van 30 tot 60 cm: Ideaal voor bureau- en computerwerk, zonder opkijken. van 30 tot 200 cm: Ideaal voor bureau- en computerwerk, met opkijken in directe omgeving.

Kantoorglazen:
Bieden een breder gezichtsveld : van 30 tot 400 cm: Ideaal voor kantoorwerk waarbij lezen, PC en contact met mensen, opstaan om te printen en klasseren tot het werkgebied behoren.

Aangepaste filters beschermen je ogen

Bij het werken met beeldscherm is het aangeraden om je ogen te beschermen tegen volgende invloeden:

Schadelijke UV-straling: beeldschermglazen zijn voorzien van een lichte UV block. Bij hoge gevoeligheid kan het aanbrengen van een hogere UV-filter een oplossing bieden.
Vermoeiende blauw licht: Ook bekend als hoogenergetisch zichtbaar licht. Smartphones, tablets, laptops, gsm, tv’s en flat-screens hebben één ding gemeen. Allemaal stralen ze een hoge intensiteit blauw licht uit. Blauw licht dat ook aanwezig is in het daglicht helpt ons om wakker te blijven.Maar buitensporige hoeveelheden kunnen vanwege de hoge intensiteit leiden tot overbelaste ogen, vermoeidheid en slapeloosheid. Een Blue Control filter neutraliseert dit blauwe licht met als bijkomend voordeel een vermindering van lichtschitteringen en een natuurlijk contrast. Deze duurzame coating is tot zeven keer krasbestendiger dan standaard coatings en bovendien super vuil-, vet-, stof en waterafstotend.
Storende spiegelingen: deze verminderen door glazen met een anti reflecterende coating glazen aan. Pas ook de hoeveelheid en de richting van je omgevingslicht aan.
Te sterk contrast: Licht getinte of dégradé glazen zijn een eenvoudige oplossing.

Vergoeding van je werkgever

Werknemers die veel tijd achter het beeldscherm doorbrengen komen in aanmerking voor een beeldschermbril vergoeding via hun werkgever.

Prijzen

Ga naar de site:
www.rodenstock.be
www.hoya.be
www.zeiss.be

Computer -en kantoorglazen
Computer -en kantoorglazen
Computer -en kantoorglazen
Computer -en kantoorglazen
Computer -en kantoorglazen
Computer -en kantoorglazen

Wenst u meer info over computer -en kantoorglazen?

Contacteer ons