Reservebril

Ik ga op reis en neem mee….een reservebril !
Heel belangrijk voor brildragers maar ook voor contactlensdragers is het meenemen van een reservebril op vakantie. Niets is zo vervelend wanneer je tijdens je vakantie pech hebt met je bril of je lenzen een dagje niet kan dragen.
Op risico van een boete is het in veel Europese vakantielanden verplicht om een reservebril in je auto te hebben. Dat is zo voor Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje en Portugal. Stel dat er iets gebeurd met je bril of lenzen tijdens het autorijden dan komt je rijvaardigheid en dus de verkeersveiligheid in gevaar.
En natuurlijk is het altijd handig om ook thuis een reservebril achter de hand te hebben. Zeker wanneer je een stel brildragende kids in huis hebt. Een ongelukje is gauw gebeurd en komt altijd ongelegen. Een nieuwe bril of een herstelling heb je niet in 1-2-3, en ondertussen zit je wel zonder. En stel dat je net dan een examen moet afleggen of een belangrijke opdracht op het werk af moet hebben, of je dochter huwt en je mist al die mooie details…en je wil natuurlijk niet meemaken dat je extra vakantiedagen moet opofferen omdat je bril-panne hebt.
Een reservebril komt ook al eens van pas om je “goede” bril te vrijwaren van beschadigingen bij bepaalde klusjes.
Een reservebril kan dus dienen als vakantiebril, reisbril, noodbril, klusbril, tweede bril, achter-de-hand-bril, autobril,…
Handig ding hé, die reservebril!!!
Hebben we nog geen sterktegegevens, geen nood. We meten de sterkte uit je bestaande bril om een identieke reservebril te monteren. Zo heb je bij het wisselen van bril altijd een identiek zicht.

En…een reservebril hoeft NIET duur te zijn. Bij BRILLENHUIS heb je al een reservebril “op maat” vanaf 49,00€ inclusief glazen.

Wenst u meer te weten over onze brillen?

Contacteer ons