Zeiss glazen

The ultimate vision competence

Zeiss is een historisch premium-merk dat staat voor uitstekende kwaliteit, een eeuw lang expertise en toonaangevende innovatie in optica. Sinds 1912 ligt deze expertise vervat in elk geproduceerd precisiebrillenglas. Carl Zeiss Vision doet al meer dan 160 jaar onderzoek naar de interactie tussen het glas en het oog. Daardoor zijn ze pionier in bijna alle aspecten van optiek, zoals microscopie, ruimtevaart en camera's. Zeiss doet beroep op de kennis van opticiens om te blijven innoveren. Zo kunnen ze de beste brillenglazen aanbieden.

De brillenglazen van Zeiss herkent u door hun hoge kwaliteit. Elk brillenglas kreeg daarom het kwaliteitskeurmerk 'z-signé'. In het productengamma vindt u zowel beeldschermglazen, zonneglazen als multifocale glazen en sportglazen en de befaamde nachtzichtglazen.

BRILLENHUIS werkt voornamelijk met het voortreffelijke zonneglazen- en sportglazenassortiment van Zeiss. Zeiss biedt een van de breedste en meest gedifferentieerde zonneglazen met vele innovatieve materialen, coatings, geometrieën en formaten. De expertise in kleurenontwikkeling maakt het mogelijk om speciale kleuren op maat te ontwikkelen. Of het nu modieuze kleuren zijn of tinten voor een voor een optimale prestatie.

Sportcollectie:
Deze collectie, die is ontwikkeld in samenwerking met professionele atleten en sporters, omvat een reeks hoog presterende brillenglazen om het zicht te beschermen en te verbeteren voor specifieke sportactiviteiten.

Trendcollectie lente- en zomerkleuren:
Biedt een combinatie van frisse trends, levendige ideeën die worden omgezet in kleurrijke brillenglazen, helemaal volgens de allernieuwste trends en stijlen, een referentie voor alle grote spelers op de markt.

Collectie winterbeschermingsglazen:
De Zeiss glazen voor sneeuwbrillen voor het skiën en snowboarden zijn erg populair. De geometrieën en kleuren zijn ontwikkeld om te zorgen voor optimale prestaties, veiligheid en het genieten van de sneeuw.
Wat maakt zonnebrillenglazen van Zeiss beter dan andere brillenglazen op de markt?

Exclusieve kleuren: de Skylet en Ultra productfamilie en de gepolariseerde serie Skypol en Ultrapol.

Exclusieve coatings: de anti-reflectieve Gold ET en AR Bluez voor optimaal comfort zonder schitteringen.

Strengere kwaliteitsnormen en -tests dan de vereisten van de zonnebrillenindustrie: elk zonnebrillenglas van Zeiss is optisch gecertificeerd met dezelfde parameters die worden gebruikt voor oogheelkundige brillenglazen.

Het enige identificeerbare zonnebrillenglas op de markt: een gedeeltelijk zichtbare "Z", die in elk zonnebrillenglas van Zeiss wordt gegraveerd, garandeert de authenticiteit en het voldoen aan de strikte optische perfectie van Zeiss.

Wenst u meer te weten over onze merken?

Contacteer ons