Auto- en motorsporten

Als auto- of motorrijder ben je voortdurend blootgesteld aan hoge snelheden en heb je er alle belang bij om te rijden met een beschermende auto- of motorbril. Een goede motorbril zal je kostbare ogen beschermen tegen UV-stralen en impact van stof, steentjes en insekten. Daarnaast verwacht je van je auto- of motorbril een perfect zicht in alle weersomstandigheden.

In ons assortiment vind je auto- en motorbrillen en motormaskers.
Met een motormasker bereik je een breed panoramisch zicht. Auto- of motorbrillen met steekveren, en motormaskers, zijn te combineren met een auto- of motorhelm.

Auto- en motorbrillen zijn uitgerust met onbreekbare polycarbonaat glazen met hoge UV-filter. Sommige modellen hebben verwisselbare glazen die aanpasbaar zijn aan alle weersomstandigheden. Wil je optimaal presteren dan kies je best voor gepolariseerde glazen tegen spiegelingen op nat wegdek of glazen die contrastverhogend zijn. Deze garanderen meer natuurlijke kleuren en scherpere contouren zodat oneffenheden op je baan meer opvallen. Gele glazen verbeteren het zicht bij mist en regen. Anti-fog behandeling en climate-control vermijden vervelend aandampen van je auto- of motorbril. Onze auto- en motorbrillen, en motormaskers, zijn ook te krijgen met transparante glazen voor rijden in het duister.

Een andere eigenschap van een goede auto- of motorbril is dat er geen hinderlijke wind voor uw ogen circuleert. Kies daarom voor de gestroomlijnde aerodynamische modellen die goed afsluiten en comfortabel maar toch vast zitten. Er zijn mogelijkheden tot het aanbrengen van elastische hoofdband, afneembare zijklepjes tegen zijdelings licht, magnetische binnenring voor een perfecte aansluiting.

Onze auto- en motorbrillen, en maskers, kunnen uitgerust worden met glazen op sterkte. Dit kan via rechtstreekse beglazing of via een correctieclip die je discreet achter de zonneglazen inklikt. In een motormasker wordt meestal een grote insert-correctieclip gemonteerd.

Onze merken: Klik door de verschillende collecties auto-en motorsportbrillen heen en ontdek het aanbod voortreffelijke merken.
Demetz – Liberty Sport - Serengeti

Wenst u meer te weten over onze merken?

Contacteer ons