Optische brillen

Meer weten over onze merken?

Een bril dient om gedragen te worden en niet om in de kast te belanden

Een bril op het brillenrek kan er nog zo mooi uitzien, maar als je de bril niet behoorlijk kan passen en je daarbij niet goed wordt geadviseerd dan kan je aankoop behoorlijk tegenvallen. Een goed gekozen bril accentueert jouw persoonlijkheid, bepaalt je uitstraling en is tevens een mooi accessoire! Daarom vinden wij het belangrijk u perfect te adviseren in uw brilkeuze.

Een bril moet niet alleen goed ogen, maar ook goed neuzen!

Dus, goed op je neus passen! En daar heeft het BRILLENHUIS team nu net een neus voor...want bij het kiezen van de perfecte bril, laten we u niet aan uw lot over: onze gediplomeerde medewerkers nemen met plezier ruim de tijd voor u en begeleiden u professioneel naar de juiste keuze van uw montuur rekening houdend met uw oogcorrectie en type glas. Want een zorgvuldige afweging van stijl, vorm- en kleurgebruik, gecombineerd met duurzame materialen maken het verschil. Voor de juiste uitstraling en een zeker gevoel.

Bij BRILLENHUIS zal iedereen DE gepaste bril vinden

Bij de aankoop van onze collecties zijn wij zeer kritisch. Design, kwaliteit, modetrends, pasvorm en materialen zijn daarbij erg belangrijk. Wij hebben écht mooie brillen en dit voor “alle” leeftijden. Wil je klassiek of modern, trendsettend of trendvolgend, exclusief of eigenzinnig, elegant of sportief…? Bij ons ben je aan het juiste adres voor gerenommeerde merken en exclusief design maar ook, en waarom niet, voor basics en gunstig geprijsde budgetmonturen.

Onze merken

Voortreffelijke merken en ontwerpen karakteriseren het BRILLENHUIS aanbod.

Wist je dat?

De meeste ziekenfondsen een terugbetaling voorzien bij de aankoop van een nieuwe bril?

Wij u aan huis bedienen mocht u niet in staat zijn onze winkel te bezoeken? Contacteer ons voor een afspraak.

Wij onze eigen ZIEZOO kinderoptiek hebben?

Wij regelmatig promoties aanbieden?

Optische brillen
Optische brillen
Optische brillen

Meer weten over onze optische brillen?

contacteer ons