Rodenstock glazen

See better. Look perfect.

Rodenstock is een grote speler op het gebied van brillenglazen en monturen. Het bedrijf dat in 1877 werd opgericht, is gevestigd in München. Het heeft wereldwijd ongeveer 4300 werknemers en is actief met dochterondernemingen en distributiepartners in meer dan 80 landen.

Door te kiezen voor Rodenstock , kiest u voor kwaliteit, traditie en betrouwbaarheid. Vele jaren van onderzoek, kennis en revolutionaire technieken hebben geresulteerd in de hoogwaardige en innovatieve producten uit het Rodenstock portfolio.

Hoe ongewoon uw optische noden ook zijn, Rodenstock heeft een oplossing binnen handbereik. Brilglazen voor extreme bijziendheid of verziendheid, cataract en andere oogproblemen zijn uitdagingen die Rodenstock graag aangaat. Voor de sportievelingen bestaat er ook een ruim aanbod aan kwalitatieve sportbrilglazen. Rodenstock heeft met hun uitgebreid gamma multifocale brillenglazen ook speciale aandacht voor 40+'ers. Elk glas is uniek omdat ze het design op maat wordt gemaakt.

Rodenstock onderscheidt drie categorieën brillenglazen:
Rodenstock Perfection: Geïndividualiseerde maatwerk glazen voor wie het allerbeste wil op glasgebied. De glazen worden compleet afgestemd op uw persoonlijke kijkeisen en beloven haarscherp zicht in alle lichtomstandigheden.
Rodenstock Excellence: Deze glazen bieden uitstekend en comfortabel zicht. Met deze glazen kiest u voor de zekerheid en voortreffelijk kijkcomfort van het Rodenstock merkglas.
Rodenstock Superior: Dit zijn geavanceerde kwaliteitsglazen tegen een aantrekkelijke prijs. Deze glazen zijn zeer geschikt voor beginnende brildragers.

Rodenstock is ook voorloper van hightech coatings zoals de Solitaire® Protect Plus, een gladde super harde olie-, vuil-, en waterafstotende coating. Rodenstock is ook gespecialiseerd in het persoonlijk inkleuren van zonneglazen. Ervaar het snelst meekleurend glas ooit met ColorMatic IQ® van Rodenstock.

Rodenstock biedt een goede service en garantie op zijn brillenglazen:

Zes maanden gewenningsgarantie en 24 maanden kwaliteitsgarantie.

Garantiekaart met de unieke wereldwijde Traveller Service.

Omniumverzekering tegen verlies/diefstal of schade/breuk.

Zeer strikte kwaliteitscontroles, strikter dan de Duitse standaard (DIN/ISO).

Buitengewoon dunne en lichte glazen door speciale slijptechnieken.

Met UV-bescherming voor uw ogen en de tere huid rondom het oog.

Wenst u meer te weten over onze merken?

Contacteer ons