Glazen

GLAZEN MAKEN DE BRIL!

"Je wil goed ZIEN en er goed UITZIEN!"

Een juiste glaskeuze “kijkt” comfortabeler én maakt uw bril veel mooier. Goed glasadvies samen met een deskundige oogmeting en een correcte montage liggen aan de basis voor een scherp zicht. Als opticien-optometrist zijn we hierin gespecialiseerd en krijgt u bij ons alle aandacht. Dit resulteert in glazen die perfect afgestemd worden op uw behoeften en waarmee u onder alle omstandigheden compromisloos, contrastrijk en vooral comfortabel kunt kijken.

Bij BRILLENHUIS zal je ’t zien!

Draag je een vertebril, een leesbril, een computerbril, zonnebril of sportbril? Wil je een oplossing met enkelzichtglas, bifocaal-, of multifocaal glas? Zoek je een beeldschermglas of een goed sportglas en wil je een zonneglas dat een optimale UV-bescherming biedt aan je ogen? Dacht je aan een mineraal glas of liever kunststof? Verdund of niet? Ga je voor een standaard product of punctueel maatwerk? Of ben je op zoek naar een toffe kleur voor je zonneglas: van bruin, grijs en groen tot fashion pasteltinten en coole spiegeleffecten?
Wat weet je van volgende behandelingen: kraswerend, anti reflecterend, verkleurend, beschermfilters, water- en stofafstotend, spiegelcoating, ….?
Over dit alles en nog veel meer geven wij u met plezier advies op maat en leggen u graag de verschillen, de voor-en nadelen en specifieke mogelijkheden van brillenglazen uit.
En dit alles bij een heerlijk kopje koffie.

Bij BRILLENHUIS zien we het voor jou!

Als opticien-optometrist werken wij enkel met de meest innoverende glasleveranciers. Op deze manier garanderen wij de beste kwaliteitsglazen voor onze klanten. Regelmatig volgen wij bijscholingen en volgen de evoluties van onze leveranciers omdat enkel de beste glazen goed genoeg zijn voor u. Binnen ons gamma kwaliteitsglazen kan je kiezen voor budget, standaard, generische of individueel maatwerk glazen. Je keuze bepaalt niet alleen de prijs van het glas maar ook het draag- en kijkcomfort. Wij zullen u in alle duidelijkheid correct informeren zodat u vooraf weet wat u krijgt voor uw geld en wat u mag verwachten van uw brillenglazen.

Voor wie het beste voor zijn ogen wil is er het 100% individueel “maatwerk” glas. Bij dit soort glazen kunnen we het fabricatieproces digitaal sturen met een nauwkeurigheid tot op 1/100 Dioptrie. Met behulp van de allernieuwste technieken en onze vakkennis worden materiaalkeuzes, de dikte, de kromming en het gewicht mede door ons bepaald zodat je geen kijkcompromis hoeft te sluiten. Voor ons is het steeds opnieuw een uitdaging om uw bril van de mooiste glazen te voorzien en er een optisch hoogstandje van te maken.

Bij BRILLENHUIS heb je GARANTIE!

Op onze glazen bieden we 2 tot 3 jaar fabrieksgarantie, 6 maanden gewenningsgarantie en heb je een mogelijkheid je glazen te verzekeren tegen breuk en schade, verlies en diefstal.

Het BRILLENHUIS slijpatelier:

Wij hebben een grote voorraad glazen in huis die dezelfde dag in ons eigen slijpatelier kunnen ingeslepen worden. Voor andere stockglazen reken je best op 1 tot 3 werkdagen. Productieglazen krijgen we aangeleverd op 3 tot 10 werkdagen. Voor individuele maatwerkglazen moet je rekenen op minstens 10 werkdagen. Alle glazen worden met grote precisie en uiterste zorg ingeslepen in ons eigen slijpatelier. Voor zeer dringende gevallen kunnen we snel uit de nood helpen met voordelige reserveglazen of vragen we onze fabrikant om uw glazen voorrang te geven in de productie.

Wij werken met volgende glasleveranciers:

Rodenstock, Hoya, Zeiss

Wist je dat!

De meeste ziekenfondsen een terugbetaling voorzien bij de aankoop van een nieuwe bril?

Wij u aan huis bedienen mocht u niet in staat zijn onze winkel te bezoeken? Contacteer ons voor een afspraak.

Wij met ZIEZOO een eigen kinderoptiek hebben?

Info site over brillenglazen: http://www.brillenglazen.info/

Glazen
Glazen
Glazen

Wenst u meer info over onze glazen?

Contacteer ons