Zonnebrillen

Meer weten over onze merken?

In de zomer is een zonnebril het modeaccessoire bij uitstek

Een mooie zonnebril geeft een bijzonder accent aan je persoonlijkheid. Wij garanderen u gevarieerde collecties naar ieders smaak en beurs.

Uw ogen zijn een kostbaar bezit

Wil u op een veilige manier van de zon genieten denk dan zeker aan de beschermende rol van je zonnebril.
Net zoals u uw huid beschermt tegen de zon, kan u best ook uw ogen beschermen tegen schadelijke UV stralen, scherp zonlicht en verblinding om het risico op cataract of andere complicaties te beperken. Niet alleen in de zomer, maar ook tijdens het sporten, op het water of op wintersport. En dit niet alleen voor volwassenen maar vooral voor baby’s en kinderen. Onze zonnebrillen zijn standaard voorzien van optisch zuivere glazen met volledige UV filter, en dit in alle prijsklassen. Wil je een zonnebril met hoogwaardigere kwaliteit dan kan hij voorzien worden van extra filters, coatings, contrasten en fashion kleuren, spiegeleffecten,…

Voor de brildragers onder u:

In ons huisatelier kunnen de meeste zonnebrillen aangemeten worden op uw oogcorrectie, ook voor kinderen. Ook hier een waaier aan mogelijkheden modellen en glazen. Hou ook onze zomeractie "in het oog"! Tijdens de actieperiode kan je een zonnebril op sterkte aanschaffen voor prijzen die u beslist niet tegen zullen vallen.

Onze merken:

Klik aan de linker zijde door de verschillende collecties en zie de klasse en diversiteit van onze zonnebrillen. Voortreffelijke merken en ontwerpen karakteriseren het BRILLENHUIS aanbod.

Wist je dat!

De meeste ziekenfondsen een terugbetaling voorzien bij de aankoop van een zonnefilter met goede UV filter?

Je voor je kind een goed beschermende zonnebril kan kopen bij ZIEZOO kinderoptiek?

Wij regelmatig promoties aanbieden?

Meer weten over onze zonnebrillen?

Contacteer ons