Nachtzichtglazen

Veiliger auto rijden met beter zicht

’s Avonds auto rijden is vaak een extra belasting voor het oog. Bij schemering kijken we op een andere manier dan overdag. In het donker vergroot de pupil waardoor scherp tegenliggend licht ongehinderd het oog binnenkomt. Je ervaart vervelende reflecties en lastige lichtkringen. Dit leidt tot een oncomfortabel of zelfs onveilig gevoel tijdens het autorijden.

Uniek in de streek! DNEye-scanner

Klassieke brillenglazen schieten vaak tekort om een oplossing te bieden voor slecht nachtzicht. Nachtzichtglazen bieden een innovatieve oplossing voor uw nachtzichtprobleem. Via een specifieke nachtzichtmeting met de DNEye- scanner simuleren we de donkere omstandigheden en sporen we alle oogfouten op die verantwoordelijk zijn voor een minder scherp zicht ’s nachts. We maken als het ware een “vingerafdruk” van het oog. Er worden 1500 meetpunten van het oog geregistreerd om een exact profiel te bepalen. De meetresultaten worden geïntegreerd in het productieproces van een nachtzichtglas tot op 1/100 dioptrie nauwkeurig. Dit resulteert in een beter nachtzicht, meer contrast, scherper zicht, intensere kleuren en vooral een verhoogde veiligheid.

Speciale nachtfilter

In bepaalde gevallen van nachtzichtproblemen kan een glas met gele filter contrastverhogend werken en nadelige schitteringen verminderen. Soms met een aangepaste correctie voor rijden in het donker nodig. Gele nachtzichtglazen zijn enkel geschikt voor autorijden 's nachts of bij schemering. Je kan de glazen ook dragen bij mistig, regenachtig en bewolkt weer.

Materialen

Bij nachtzichtglazen heb je uitgebreide keuze in:

Materialen: mineraal (breekbaar) of organisch (onbreekbaar)
Behandelingen: hardingslagen, anti reflecterend, water- en stofafstotend
Dikte aanpassing: dunner en lichter, esthetischer
Asferisch: scherper en vervormingsvrij, vlakker en esthetischer
Kleuren: van traditionele kleuren tot fashion tinten, meekleurende glazen
Beschermfilters: UV, vermoeiend blauw licht

Prijzen

Ga naar de site:
www.rodenstock.be

Nachtzichtglazen
Nachtzichtglazen
Nachtzichtglazen

Wenst u meer info over nachtzichtglazen?

Contacteer ons