Golfen

Golfen is een échte buitensport waarbij je ogen urenlang worden blootgesteld aan fel zonlicht. Dit betekent dat uw ogen een extra goede UV-bescherming nodig hebben. Een gewone zonnebril neemt een deel van het scherpe licht weg maar mist een belangrijk aspect: een namelijk contrastrijk zicht op de “green”. Golfbrillen daarentegen zijn speciaal ontwikkeld voor de golfbaan en geven een maximaal contrast. Een goede golfbril gaat ook het vermoeiende blauwe licht filteren en laat je de kleinste glooiingen op de fairway en greens waarnemen, zelfs bij ondergaande zon. Geïntegreerde polarisatiefilters houden dan weer alle mogelijk reflecties, zoals zon op nat gras, tegen. Een contrastfilter geeft je meer dieptezicht waardoor je gedetailleerder kan focussen. Kortom, een golfbril met verwisselbare en aangepaste filterlenzen verbetert de optische precisie die je nodig hebt om de bal te visualiseren.

Een golfbril met een grote kromming biedt niet alleen een breed perifeer zicht, maar eveneens bescherming tegen stof en wind. Belangrijk is ook dat de golfbril een hoog draagcomfort heeft én goed blijft zitten, ook onder een pet. Antislip veren en neusbrug dragen hiertoe bij. Je kiest best voor lichtgewicht en flexibel materiaal.

Golfbrillen kunnen uitgerust worden met glazen op sterkte. Zelfs voor de modellen met een flinke kromming zijn er praktische en voordelige oplossingen in de vorm van een correctieclip.

Wij bieden u golfbrillen aan voor dames en heren en zullen u steeds goed begeleiden naar uw keuze.

Wist je dat?

De meeste ziekenfondsen een terugbetaling voorzien bij de aankoop van een sportbril met goede UV filter?

Onze merken:

Klik door de verschillende collecties en ontdek het aanbod voortreffelijke merken golfbrillen.

Evil Eye

Wenst u meer te weten over onze merken?

Contacteer ons