Nachtzichtmeting

Met een DNEye-computerscan

Nachtblindheid of schemerblindheid is zeer vervelend. Je ervaart vervelende reflecties en lastige lichtkringen. Dit leidt tot een oncomfortabel of zelfs onveilig gevoel tijdens het autorijden en je ogen worden extra belast.

Uniek in de streek

Via een specifieke nachtzichtmeting met een DNEye-scanner simuleren we de donkere omstandigheden en sporen we alle oogfouten op die verantwoordelijk zijn voor een minder scherp zicht ’s nachts. We maken als het ware een “vingerafdruk” van het oog. Er worden 1500 meetpunten van het oog geregistreerd om een exact profiel te bepalen. De meetresultaten worden geïntegreerd in het productieproces van een nachtzichtglas tot op 1/100 dioptrie nauwkeurig. Dit resulteert in een beter nachtzicht, meer contrast, scherper zicht, intensere kleuren en vooral een verhoogde veiligheid. Natuurlijk worden de resultaten met u besproken en wordt samen met u bepaald welke oplossing voor u het meest geschikt is.
Bij vermoeden van een afwijking verwijzen wij u door naar een oogarts voor verder en gespecialiseerder onderzoek. Ontdek hier oogartsen in de buurt.

Maak gerust een afspraak. Wij nemen alle tijd voor u.

Nachtzichtmeting
Nachtzichtmeting
Nachtzichtmeting
Nachtzichtmeting

Wilt u meer weten over onze nachtzichtmeting?

Contacteer ons