Contactlenzen

Veilig lenzen dragen!

Daar gaat het bij LENZENHUIS om.

LENZENHUIS is een afdeling van BRILLENHUIS.
Reeds vele jaren staan wij in de streek bekend om onze persoonlijke zorg, kwaliteit en goede service. Omdat jouw ogen belangrijk zijn maken wij écht werk van lensmetingen, deskundig advies, lensaanpassingen én lenscontroles. Zo kunnen we elke klant nauwgezet opvolgen en kan jij genieten van gezond en veilig lenzen dragen. Mede dankzij deze zorg staan we officieel geregistreerd als lens-coach: www.lens-coach.be

Succesvol, veilig en comfortabel lenzen dragen vraagt om een deskundige opvolging.

Contactlenzen, maar ook de vloeistoffen, moeten van goede kwaliteit zijn en perfect op elkaar én op de lensdrager worden afgestemd. Lensonderhoud moet op een juiste én veilige manier gebeuren. Regelmatige en grondige controle van de gezondheid van het oogweefsel, oogkromming en oogcorrectie zijn onontbeerlijk. LENZENHUIS ontvangt u graag 2 x per jaar voor een grondige controle. Verder staat LENZENHUIS en zijn gediplomeerde contactlensaanpassers graag paraat om al uw vragen of bezorgdheden deskundig op te lossen.
Wil je op 100% zeker spelen kies dan voor “LENSPLAN”. Onze 6 maanden all-in service met tal van zekerheden en voordelen.

Wat met de prijs?

De prijs kan voor velen een belangrijke rol spelen, maar ook hier moet je kritisch durven oordelen! “Topkwaliteit” en “super-goedkoop” gaan niet samen. Opletten dus met goedkope lenzen en lensproducten die her en der worden aangeboden. Wij werken enkel met contactlenzen en producten met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook bij onze goedkopere lenzen waken wij over een goede kwaliteit!

Goed nieuws!

LENZENHUIS is er in geslaagd een online partner te vinden waarin we ons integraal terugvinden. Hierdoor zijn we vanaf nu in staat dezelfde kwaliteitsvolle lenzen en producten aan te bieden tegen de beste prijzen. Afhankelijk van het type en merk zijn onze prijzen tussen 10% en 30% gedaald. De diensten (controles,nieuwe aanpassing, proeflenzen,...) werden losgekoppeld van de verkoopprijs.

U kan uw lenzen en producten online bestellen en bij LENZENHUIS afhalen of wij bestellen ze voor u. Om u snel verder te helpen hebben we net als voorheen een groot assortiment contactlenzen en vloeistoffen in voorraad, eveneens aan online voorwaarden. Voor u als klant verandert enkel de prijs. Het spreekt voor zich dat u, ook bij het online bestellen, beroep kan blijven doen op onze gekende service en deskundige, persoonlijke opvolging.

Voor de LENSPLAN klanten blijft ons vertrouwd opvolgsysteem doorlopen. Namelijk LENZENHUIS volgt automatisch uw lenzen 6-maandelijks en verwittigd u tijdig voor de afhaling én controle. Zo hoeft u zich nergens iets van aan te trekken en heb je altijd keurig op tijd verse lenzen en producten. En natuurlijk heb je een tal van extra voordelen.

Binnenkort kan u een kijkje nemen op onze aparte LENZENHUIS website.

Contactlenzen
Contactlenzen
Contactlenzen

Wenst u meer info over onze lenzen?

Contacteer ons