Optische Brillen

Een bril dient om gedragen te worden en niet om in de kast te belanden

Een bril op het brillenrek kan er nog zo mooi uit zien, maar als je de bril niet behoorlijk kan passen, en je daarbij niet goed wordt geadviseerd, dan kan je aankoop behoorlijk tegenvallen. Een goed gekozen bril accentueert jouw persoonlijkheid, bepaalt je uitstraling en is tevens een mooi accessoire! Daarom vinden wij het belangrijk u perfect te adviseren in uw brilkeuze.

Een bril moet niet alleen goed ogen, maar ook goed neuzen! Dus, goed op je neus passen!

En daar heeft het BRILLENHUIS nu net een neus voor….want bij het kiezen van de perfecte bril voor jou laten we u niet aan uw lot over: onze gediplomeerde medewerkers nemen met plezier ruim de tijd voor u, en begeleiden u professioneel in de juiste keuze van uw montuur, rekening houdend met uw oogcorrectie en type glas.

Want een zorgvuldige afweging van stijl, vorm- en kleurgebruik, gecombineerd met duurzame materialen maken het verschil. Voor de juiste uitstraling en een zeker gevoel.

Bij BRILLENHUIS zal iedereen dé gepaste bril vinden

Bij de aankoop van onze collecties zijn wij zeer kritisch. Design, kwaliteit, modetrends, pasvorm en materialen zijn daarbij erg belangrijk. Wij hebben écht mooie brillen en dit voor “alle” leeftijden.
Wil je klassiek of modern, trendsettend of trendvolgend, exclusief of eigenzinnig, elegant of sportief…? Wij hebben het!

Bij BRILLENHUIS ben je zeker aan het juiste adres voor gerenommeerde merken en exclusief design, maar ook, en waarom niet, voor basics en gunstig geprijsde budgetmonturen.

Wist je dat?

De meeste ziekenfondsen een terugbetaling voorzien bij uw aankoop?

Indien u zich moeilijk kan verplaatsen komen wij graag tot bij u.

Wij onze eigen ZIEZOO kinderoptiek hebben?

Wij regelmatig promoties hebben?

Onze merken:

Klik door de verschillende collecties heen en zie de klasse en diversiteit van onze monturen. Voortreffelijke merken en ontwerpen karakteriseren het aanbod bij BRILLENHUIS.

Wenst u meer te weten over onze merken?

Contacteer ons