Hoya glazen

We care about your eyes

Hoya, een internationale groep die werd opgericht in 1941, is één van de wereldleiders op het vlak van brillenglazen. Hoya Vision Care stelt meer dan 35.000 mensen te werk over de hele wereld en is wereldwijd verspreid dankzij 70 dochterondernemingen en 48 productie-eenheden.

Hoya brillenglazen zijn esthetisch, comfortabel om te dragen en geproduceerd met de meest geavanceerde productiemethodes. Dit resulteert in optimale visuele prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak. In combinatie met deze veredelingstechnieken is het mogelijk om voor elke levensstijl de perfecte lens beschikbaar te stellen.

Hoya is de eerste brillenglazenfabrikant die de iD (Integrated Design) technologie toepast. Zowel de voor- als de achterzijde van brillenglazen wordt bewerkt, wat zorgt voor een soepeler verloop van de verschillende sterktes in het glas en een breder gezichtsveld met meer kijkcomfort voor de drager als resultaat. Bij deze technologie wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden met de manier waarop ieder afzonderlijk oog beweegt. Deze gepersonaliseerde oplossing garandeert kwalitatief kijkcomfort ook bij hogere brilsterktes. Precisie en hoge controle-eisen passen bij de ISO-9002-certificatie die Hoya gedurende jaren als vanzelfsprekend mocht ervaren.

Hoya lanceerde ook PNX 1,53 materiaal, super schokbestendig en licht waardoor ideaal voor sport- en kinderbrillen.
Hoya ontwikkelt eigen kunststoffen voor haar brillenglazen en is hierdoor in staat een perfecte synergie tot stand te brengen tussen het materiaal en de coating. De coatings van Hoya staan in de markt synoniem voor absolute topkwaliteit. De Hi-Vision LongLife is de eerste super harde kraswerende coating waar 3 jaar garantie op gegeven wordt. Recent bracht Hoya de doeltreffende Blue Control coating op de markt. Deze filter elimineert het vermoeiende blauwe licht afkomstig van beeldschermen allerlei zoals i-pads, gsm, laptop, smartphones enz…Glazen met deze filter bieden een optimale bescherming en verminderen de vervelende visuele stress.

Hoya biedt een goede service en garantie op zijn brillenglazen:

Twee maanden gewenningsgarantie en 24 maanden kwaliteitsgarantie.

Super harde Hi-Vision LongLife coating met 3 jaar garantie.

Zeer strikte kwaliteitscontroles volgens de ISO-9002-certificatie.

Buitengewoon dunne en lichte glazen door speciale slijptechnieken.

Met UV-bescherming voor uw ogen en de tere huid rondom het oog.

Wenst u meer te weten over onze merken?

Contacteer ons