Fietsen en lopen

Joggen, marathon, triatlon, nordic-walking, rugzaktrekken, fietsen, wielrennen, mountainbiken, BMX,…

Voor deze beweeglijke sporten bieden we fiets- en loopbrillen in hoog technologisch flexibel en vervangbaar materiaal, én in budget uitvoeringen.
Fietsers en lopers kiezen best een comfortabele en goed vastzittende sportbril met een ventilatiesysteem tegen aandampen. Er zijn mogelijkheden tot het aanbrengen van elastische hoofdbanden, veren en neusstukjes die in verschillende standen aanpasbaar zijn, en zweetbandjes.

Verwisselbare glazen aanpasbaar aan alle weersomstandigheden bieden je steeds het meest optimale zicht. Ook wanneer de zon niet schijnt kan je transparante glazen inklikken zodat je steeds beschermd bent tegen opspattend vuil en tegen wind. Wil je optimaal presteren dan kies je best voor gepolariseerde glazen, kleurveranderende glazen of contrastverhogende glazen. Deze garanderen een maximaal perifeer zicht, meer natuurlijke kleuren en scherpere contouren. Ideaal voor als je van schaduwrijk bos naar zonnig open veld fietst of loopt.

Een groot gamma van onze fiets- en loopbrillen kunnen uitgerust worden met glazen op sterkte. Zelfs voor de modellen met een flinke kromming zijn er praktische en voordelige oplossingen in de vorm van een correctieclip.

Wij bieden u fiets- en loopbrillen voor volwassenen en kinderen, en zullen u steeds goed begeleiden naar uw keuze.

Wist je dat?

De meeste ziekenfondsen een terugbetaling voorzien bij de aankoop van een sportbril met goede UV filter?

Onze merken:

Klik door de verschillende collecties fiets-en loopbrillen heen en ontdek het aanbod voortreffelijke merken.
Evil Eye – Coozy – Demetz – Liberty Sport

Wenst u meer te weten over onze merken?

Contacteer ons