Multifocale glazen

Naadloos zicht op alle afstanden met gewenningsgarantie

Multifocale of progressieve glazen zijn een “alles-in-één” oplossing waarmee u kan zien op alle afstanden. Omdat de verschillende sterktes in het glas, ongemerkt in elkaar overvloeien, merkt u geen verschil bij het kijken van dichtbij naar veraf en omgekeerd. Bovenaan vindt u een deel waarmee u in de verte scherp ziet, en onderin een deel waarmee u leest. Tussenin bevindt zich een overgangszone met daarnaast zones die niet helemaal scherp zijn. Hoe kleiner deze zones zijn, hoe beter het comfort van een multifocaal glas. De kwaliteit van deze overgangszone bepaalt de visuele kwaliteit en de gewenning aan uw glas.

Uniek in de streek! Montage met precisie DNEye-scanner

Voor de meest juiste montage van uw brilglazen houden wij rekening met uw voorschrift, uw kijkgedrag en allerhande gegevens betreffende uw ogen. Zo is het van groot belang dat uw glazen op de juiste hoogte en afstand van elkaar gemonteerd worden. Voor de montage van uw glazen wordt methoogtechnologische precisieapparatuur alle oogpunten opgemeten. Als één van de enigste in de streek kunnen wij u door deze nauwgezette werkwijze een correct zicht garanderen.

Standaard of maatwerk?

Standaard multifocale glazen bieden over het algemeen een goede prestatie. Ze voorzien echter niet in de toenemende behoefte van de brildrager om op elk punt in het brillenglas een scherp zicht te hebben bij dagelijkse bezigheden en hobby’s. Lezen, TV kijken, autorijden of lang aan de computer werken zonder extra inspanning worden snel zeer vermoeiend.

Maatwerk multifocale glazen zorgen voor een kwalitatiever kijkcomfort zonder overbelasting van de ogen. Deze glazen geven een extra ondersteuning daar waar het nodig is en geven uw ogen rust, comfort en een meer ontspannen zicht, tot in de kleinste details.

Individuele multifocale maatwerkglazen worden met de nieuwste en geavanceerde slijpmethodes gefabriceerd. Ze vertekenen nauwelijks en er zijn minder hoofdbewegingen nodig om scherp te zien. Deze glazen worden zo gepersonaliseerd op basis van uw kijkgedrag dat het eenvoudiger is aan dit glas te wennen. Het resultaat is een optimaal kijkcomfort en moeiteloos scherp zien van leesafstand tot veraf, zonder hinderlijke schommeleffecten.

Materialen

Bij multifocale glazen heb je uitgebreide keuze in:
Materialen: mineraal (breekbaar) of organisch (onbreekbaar)
Behandelingen: hardingslagen, anti reflecterend, water- en stofafstotend
Dikte aanpassing: dunner en lichter, esthetischer
Asferisch: scherper en vervormingsvrij, vlakker en esthetischer
Kleuren: van traditionele kleuren tot fashion tinten en meekleurende glazen
Beschermfilters: UV, vermoeiend blauw licht

Geniet van onze uitzonderlijke gewenningsgarantie!

Bij BRILLENHUIS krijgt U tot 6 maanden de tijd om multifocale glazen uit te testen en te gewennen. Indien ze niet voldoen aan uw eisen dan bekijken we hoe we kunnen bijstellen of, bieden wij u een andere oplossing aan.
Voor meer info ga naar gewenningsgarantie.

Prijzen

Ga naar de site:
www.rodenstock.be
www.hoya.be
www.zeiss.be

Wenst u meer info over multifocale glazen?

Contacteer ons