Kinderglazen

Gunsttarieven voor kid’s en jongeren.

Bij ZIEZOO kinderoptiek zijn de kid’s glaasjes aanzienlijk goedkoper dan de glazen voor volwassenen. Kinderen en jongeren (tot 18 jaar) kunnen genieten van deze van gunst-tarieven. Voor hen hebben we ook speciale ZIEZOO kids-garanties.
Bovendien worden ZIEZOO glazen meestal volledigterugbetaald door het ziekenfonds.
Wil je meer weten over de ZIEZOO gunsttarieven? Wij geven je graag info in onze winkel.

Binnenkort kan je een kijkje nemen op onze aparte ZIEZOO website.

Veilig en licht

ZIEZOO kinderglaasjes worden gemaakt van lichtgewicht kunststof. Dit materiaal is niet alleen de helft lichter dan glas maar bovendien veel veiligeromdat het bijna onbreekbaar is. Je kan ook kiezen voor dunne glaasjes. Deze zien er veel vriendelijker uit omdat ze de ogen minder vergroten of verkleinen. Dunne glaasjes wegen nog minder waardoor, vooral bij hoge sterkte, de bril minder snel zal afschuiven.

Goed beschermd

ZIEZOO kinderglaasjes kunnen ook ontspiegeld worden. De bril wordt er mooier van en je kan beter oogcontact maken met je omgeving. Ontspiegelde glaasjes zijn helderder en geven een nauwkeuriger zicht.
Ze beschermen ook nog eens tegen weerkaatsingen van vervelend licht. Voor de computer-freaks onder jullie kid’s! Met een Blue Control filter op het glas worden de ogen beschermd tegen het extra vermoeiende licht dat afstraalt van GSM, IPad, tablet, PC en TV enz…..Heel belangrijk als je weet dat dit vermoeiende maar onzichtbaar blauw licht schadelijk is voor de ogen.

Screenen kinderoogjes

Twijfel je aan een goed zicht bij je kind?
Bij ZIEZOO kinderoptiek kan je terecht voor een screening van het zicht.
Bij ZIEZOO kinderoptiek kan je op een maximale terugbetaling van je ziekenfonds rekenen omdat wij geconventioneerde opticiens zijn.

Wij werken met volgende glasleveranciers:
Rodenstock, Hoya, Zeiss

Wenst u meer info over kinderglazen?

Contacteer ons