Gewenningsgarantie

Wij besteden bewust veel aandacht aan het uitzoeken van de voor u beste KIJK- EN HOOROPLOSSING. Mocht u onverhoopt toch niet in staat zij te wennen aan de gekozen oplossing, dan bieden wij u een gewenningsgarantie.

BRILLENHUIS

Geniet van onze uitzonderlijke gewenningsgarantie op multifocale glazen!
BRILLENHUIS kiest voor eersteklas kwaliteit en deskundige begeleiding in de keuze van uw multifocale glazen. Onze multifocale glazen dragen dan ook bij aan een goed zicht en houden daarbij optimaal rekening met de esthetische aspecten en uw persoonlijke verwachtingen. Bij BRILLENHUIS krijgt U tot 6 maanden de tijd om multifocale glazen uit te testen en te gewennen. Mocht u onverhoopt toch niet in staat zijn te wennen aan uw multifocale glazen dan bieden wij u zekerheid met de 6 maanden gewenningsgarantie. Indien de glazen niet voldoen aan uw eisen dan bekijken we hoe we kunnen bijstellen of bieden wij u een andere oplossing aan. Dit houdt in dat uw glazen worden omgeruild voor een andere multifocaal type of enkelvoudige glazen voor ver- en nabijzicht. Voor meer info ga naar MULTIFOCALE GLAZEN of contacteer ons!

LENZENHUIS

Geniet van onze uitzonderlijke gewenningsgarantie op contactlenzen en producten!
LENZENHUIS kiest voor eersteklas kwaliteit en deskundige begeleiding in de keuze van uw contactlenzen en producten. Omdat het wennen aan lenzen afhankelijk is van en aantal individuele factoren krijgt u bij LENZENHUIS ruim de tijd om verschillende paslenzen op proef te dragen. Alleen zo kan u ontdekken of u kan wennen aan het lenstype of lensproduct. Mochten de lenzen of producten uiteindelijk tijdens de gewenningsperiode toch niet aan uw verwachtingen voldoen, dan heeft u alvast geen grote en overbodige uitgaven gedaan aan lenspakketten. Afhankelijk van het type lens heeft u een gewenningsperiode van 14 tot 30 dagen. Voor meer info ga naar DE EERSTE KEER LENZEN of contacteer ons!

GEHOORHUIS

Geniet van onze uitzonderlijke gewenningsgarantie hoortoestellen!
GEHOORHUIS kiest voor eersteklas kwaliteit en deskundige begeleiding in de keuze van uw hooroplossing. Omdat het wennen aan een hoortoestel afhankelijk is van een aantal individuele factoren krijgt u bij GEHOORHUIS ruim de tijd om het hoortoestel op proef te dragen. Mocht het hoortoestel uiteindelijk tijdens de gewenningsperiode toch niet aan uw verwachtingen voldoen, dan zal u een andere oplossing geboden worden. De gebruikelijke gewenningsperiode kan van persoon tot persoon verschillen.

Wenst u meer te weten over onze garantie?

Contacteer ons