Gratis oogmeting en Win uw glazen of waardebon!

Gratis oogmeting en Win uw glazen of waardebon!

16/06/2017 - 13:58

Gratis oogmeting en Win uw glazen of waardebon!Gratis oogmeting en Win uw glazen of waardebon!Gratis oogmeting en Win uw glazen of waardebon!Gratis oogmeting en Win uw glazen of waardebon!Gratis oogmeting en Win uw glazen of waardebon!Gratis oogmeting en Win uw glazen of waardebon!Gratis oogmeting en Win uw glazen of waardebon!

ERVAAR DE MEEST INNOVATIEVE OOGTEST VAN DIT MOMENT!
Exclusief bij BRILLENHUIS te Waasmunster op 21 juni 2017

De Europese Rodenstock Special Vision Road Tour komt exclusief naar BRILLENHUIS te WAASMUNSTER. Dit mobiele ooglab is volledig ingericht met de nieuwste meettoestellen en technologieën waaronder de DNEye® scanner 2.

Wat doet de DNEye® scanner 2?

De revolutionaire DNEye® scanner 2 doet niet één oogmeting. Het apparaat scant het oog met een onschadelijke lichtstraal, waarbij het 1500 hypernauwkeurige metingen verricht. Zo wordt direct duidelijk wat de precieze afwijking is voor de verschillende gebieden van uw pupil. Deze meetresultaten worden gecombineerd met een van de meest geavanceerde slijptechnieken van dit moment. Het resultaat: volledig individuele brillenglazen die compleet zijn afgestemd op uw wensen en kijkgewoonten. Glazen met een ongekende scherpte en helderheid. Hierdoor hoeven uw hersenen zich minder in te spannen om het beeld dat ze waarnemen te corrigeren. Zo kijkt u meer ontspannen. U ziet meer details, meer contrast en meer kleuren. Niet alleen overdag, maar ook bij schemer en bij nacht!

Kosteloos kennismaken?

Wilt u ook een uniek oogonderzoek met de DNEye® scanner 2 ervaren? Neem dan contact via info@brillenhuis.be of bel 03 772 40 66 voor een afspraak op 21 juni tussen 11u en 21u. Wees er snel bij, dan bent u verzekerd van een kosteloos onderzoek. U krijgt na afloop van het oogonderzoek een waardecheque t.w.v. 100 euro* voor de aanschaf van een paar Rodenstock multifocale glazen met DNEye® technologie.
Bovendien neem je als aanwezige op 21 juni automatisch deel aan onze wedstrijd en maak je kans om jouw set DNEye® glazen te winnen.

Na 21 juni kan u op vertoon van deze uitnodiging, en na afspraak eveneens langs komen voor een kosteloze hypernauwkeurige oogmeting met de DNYeye®scan2 in onze winkel, en kans maken op een waardecheque t.w.v. 100 euro*. Deze actie is geldig tot 31juli 2017.

*60€ bij aanschaf van een paar Rodenstock enkelzicht glazen met DNEye technologie.

Reacties